Buitenschoolse Opvang

Zo in Siemburg is een prachtige nieuwe locatie in Kruisland. De vestiging opende op 6 januari 2014 haar deuren. Zo in Siemburg heeft twee groepen: een dagopvanggroep voor kinderen van 0 tot 4 jaar en een buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. In hetzelfde gebouw bevindt zich ook peuterspeelzaal 't Hummeltje van Stichting Peuterspeelzalen Steenbergen. 

De vestiging heeft zelf prachtige voorzieningen, zoals een grote buitenruimte waar kinderen van alle leeftijden naar hartenlust kunnen spelen. Siemburg heeft ook nog een aantal voorzieningen waar wij gebruik van kunnen maken, zoals een sporthal met een groot podium en een professionele keuken.


Dagopvang

De dagopvangruimte is ruim en licht. Hier vangen wij kinderen op van 0 tot 4 jaar. De dagopvang grenst aan de peuterspeelzaal. Wij delen dan ook een aantal voorzieningen. 

 

De buitenschoolse opvang heeft één vaste en één flexibele ruimte. De flexibele ruimte wordt gebruikt voor speciale activiteiten. De kinderen krijgen als ze uit school komen iets te eten en te drinken. Zo kunnen ze lekker even bijkomen van de dag. Ze zijn hier vrij in hun speelkeuze. Op school hebben ze immers al een hele dag volgens een vast programma gewerkt. Verder kunnen ze huiswerk maken, knutselen, computeren, tafeltennissen, tafelvoetballen, gezelschapsspelletjes spelen en muziek luisteren. Ook is er materiaal voor fantasiespel. En natuurlijk gaan we zo vaak mogelijk met de kinderen naar buiten. 


Wilt u meer informatie over Zo in Siemburg of wilt u een keer langskomen om te kijken hoe de locatie eruitziet? Neemt u dan contact op met onze vestigingsmanager.
 

Kim Luijks 

Mobiel nummer: 0611093062

E-mail: siemburg@zokinderopvang.nl

Website: www.zokinderopvang.nl