Tussenschoolse Opvang

B.s.”de Zonneberg” heeft de zorg voor het overblijven uitbesteed aan Stichting Breek-4u.nl. Zij verzorgen op professionele en pedagogisch verantwoorde wijze de tussenschoolse opvang, zodat kinderen in een veilige, rustige en gezellige omgeving kunnen overblijven.
 

Stichting Breek-4U.nl werkt met het online administratiesysteem” Theeplein” voor het plannen en administreren van de tussenschoolse opvang. Na éénmalige registratie beschikt iedere ouder/ verzorger over een eigen Theeplein account met inzicht in de planning, mogelijkheid om aan- en af te melden, en weergave van facturen.
 

Wilt u graag meer informatie over het overblijven op school of wilt u uw kind(eren) aanmelden voor de opvang tussen de middag? Kijk dan op onze website https://dezonnebergbreek-4u.tsopro.nl/ Ga in het menu bovenaan naar “aanmelden” waar u uw zoon/dochter vervolgens eenmalig kunt registreren. 

Heeft u vragen, opmerkingen of suggesties? Dan kunt u terecht bij uw TSO school coördinator. Zij is tijdens schooltijden bereikbaar onder telefoonnummer 06-59 92 15 43.

Het emailadres: dezonnebergbreek-4u@tsopro.nl