Tussenschoolse Opvang

B.s.”de Zonneberg” heeft de zorg voor het overblijven geregeld in samenwerking met ZO-Kinderopvang. Zij verzorgen op professionele en pedagogisch verantwoorde wijze de tussenschoolse opvang, zodat kinderen in een veilige, rustige en gezellige omgeving kunnen overblijven.
 

Zo in Siemburg werkt met het online administratiesysteem voor het plannen en administreren van de tussenschoolse opvang. Na éénmalige registratie beschikt iedere ouder/ verzorger over een eigen account met inzicht in de planning, mogelijkheid om aan- en af te melden, en weergave van facturen.

U kunt voor de tussenschoolse opvang kiezen voor 2 opties:
Optie 1 : U neemt vaste dagen TSO bij ZO af. Deze worden iedere maand vooraf gefactureerd. De kosten hiervoor zijn €2,10 per keer.
Optie 2 : U neemt incidentele TSO bij ZO af. Deze worden iedere maand achteraf gefactureerd. De kosten hiervoor zijn €2,35 per keer.

Het inschrijfformulier voor de TSO vindt u rechts op deze pagina. Dit is tevens uw contract. U zult hiervoor dus geen extra contract van ons ontvangen. U ontvangt een bevestiging van ZO-kinderopvang met het TSO regelement.

Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met Kim Luijks, de vestigingsmanager van ZO in Siemburg. Dit kan telefonisch op 06-11093062 of via vm.siemburg@zokinderopvang.nl