Tussenschoolse Opvang

B.s.”de Zonneberg” heeft de zorg voor het overblijven uitbesteed aan Stichting Breek-4u.nl. Zij verzorgen op professionele en pedagogisch verantwoorde wijze de tussenschoolse opvang, zodat kinderen in een veilige, rustige en gezellige omgeving kunnen overblijven.
 

Stichting Breek-4U.nl werkt met het online administratiesysteem” Theeplein” voor het plannen en administreren van de tussenschoolse opvang. Na éénmalige registratie beschikt iedere ouder/ verzorger over een eigen Theeplein account met inzicht in de planning, mogelijkheid om aan- en af te melden, en weergave van facturen.
 

Wilt u graag meer informatie over het overblijven op school of wilt u uw kind(eren) aanmelden voor de opvang tussen de middag? Kijk dan op onze website www.breek-4u.nl Ga in het menu naar “Links” en klik vervolgens op de naam van uw school. De Theeplein-website voor uw school opent zich.

Heeft u vragen, opmerkingen of suggesties? Dan kunt u terecht bij uw TSO school coördinator. Zij is tijdens schooltijden bereikbaar onder telefoonnummer 06-27340513

Het emailadres: tso.dezonneberg.nl@lpsnet.nl